خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کارفرمایانی که کارگران خود را بیمه نمی‌کنند، بخوانند

  • کد خبر: ۱۸۵۵۱۸
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
کارفرمایانی که کارگران خود را بیمه نمی‌کنند، بخوانند
معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی نسبت به تخلف برخی کارفرمایان نسبت به عدم پرداخت حق بیمه کارگران، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی درخصوص پرداخت حق بیمه کارگران توسط کارفرمایان، اظهار کرد: هرجایی که تحت عنوان کارگاه تعریف شده کارفرما باید تکلیف خود بداند که لیست حق بیمه کارگرانش را پرداخت کند. برخی مواقع مشاهده می‌شود برخی کارفرمایان می‌گویند کارگر را به صورت آزمایشی آورده‌ایم و این درحالیست که از روز اولی که کارگر وارد سیستم کار می‌شود، چه به صورت آزمایشی و چه به صورت روزمزدی و دائمی، مشمول قانون تامین اجتماعی است و اگر برای کارگر اتفاقی رخ دهد، تامین اجتماعی مکلف به اجرای تعهدات قانونی است.

وی افزود: در دوره‌ای آموزش و پرورش و جهاد سازندگی تصور داشتند نباید حق بیمه پرداخت کنند، در همین راستا هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای صادر و دستگاه را مکلف به پرداخت حق بیمه کرد.

به گفته محمدی اگر سه شرط «تبعیت اقتصادی»، «تبعیت دستوری» و «انجام شخصی کار» برقرار باشد، کارفرما مکلف به ارسال و پرداخت لیست حق بیمه فرد خواهد بود.

بنابر اظهارات معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، بیشترین اعتراضات از تامین اجتماعی درخصوص سوابق افراد است؛ به این معنی که کارگر در دوره‌ای در کارگاهی کار کرده است و اکنون هم مدرکی برای احراز اشتغال برای ارائه به تامین اجتماعی ندارد لذا مجبور است از طریق دیوان عدالت اداری ورود کند.

وی ادامه داد: هرچند به استناد دادنامه ۵۶۳ دیوان، سازمان تامین اجتماعی مکلف است ابتدا براساس قانون جدید دیوان عدالت اداری طی ۳ ماه بررسی کند که فرد شاغل بوده است یا خیر. اگر این موضوع برای سازمان احراز نشد، احتمال دارد فرد به دیوان عدالت اداری مراجعه کند که بیشترین اعتراضات مربوط به این موضوع است (که فرد در دوره‌ای برای کارفرما کار کرده است، اما کارفرما حق بیمه او را پرداخت نکرده است) و سازمان مکلف است حق بیمه کارگر را از کارفرمای مربوطه دریافت و سوابق را ایجاد کند.

وی با تاکید بر اینکه بیمه اجباری اولی‌تر از بیمه اختیاری مشاغل است، گفت: برخی کارفرمایان هزینه حق بیمه را به خود کارگر پرداخت می‌کنند و می‌گویند کارگر خودش را بیمه کند، این درحالیست که اگر کارگر اعتراض و اعلام کند که در کارگاهی کار می‌کرده و برای سازمان تامین اجتماعی یا اداره کار احراز شود، سازمان تامین اجتماعی از کارفرما حق بیمه اجباری را دریافت می‌کند و حق بیمه اختیاری را برگشت می‌زند.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->